Modalitatile de plata, servicii:

Serviciile prestate de catre noi sunt cele descrise pe larg pe site-ul www.alezziyacht.ro , in functie de evenimentul la care doriti sa luati parte – o plimbare pe litoralul romanesc de-a lungul coastei Marii Negre si servirea unui pranz de neuitat, alegerea unei cine la apus, o seara extraordinara de club sau participarea la diferite evenimente mondene si concerte ale unor artisti nationali si internationali consacrati.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de AlezziYacht, in vederea achizitionarii unui bilet la bordul ambarcatiunii noastre pentru evenimentul dorit, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • Online de pe site-ul nostru, prin intermediul platformei securizate Mobilpay – situatie in care plata se valideaza instant iar email-ul ce va contine Codul QR si factura fiscala se va comunica in maxim 30 de minute;
  • Online banking – achitarea prin Ordin de Plata a facturii proforme generate in mod automat si transmisa pe adresa dvs. de email la momentul finalizarii procedurii de achizitionare a biletului. In aceasta varianta validarea platii si confirmarea locului prin transmiterea codului QR  poate dura pana la 48 de ore de la data efectuarii transferului bancar de catre dvs.;
  • Cash sau Card de credit la sediul nostru sau la unul din punctele special amenjate pentru vanzarea biletelor – confirmare instanta a locului selectat si printarea/transmiterea Codului QR pe loc. 

Rezervari:

Rezervarile efectuate online pe site-ul hotelului, devin valide numai dupa confirmarea de catre noi prin transmiterea unui email catre dvs. in acest sens, email ce ava contine numarul comenzii si un QR Code ce urmeaza a fi prezentat de ctre dvs la imbarcarea pe yacht.

Previous
Next
× Contactează-ne prin Whatsapp