Politica de retur, anulare, neprezentare, modificare si penalizare:

Anularea unei rezervari achitate se va putea face in mod gratuit in maxim 24 de ore de la momentul efectuarii platii. In cazul in care plata a fost efectuata pentru imbarcarea in ziua urmatoare, anularea se va face cu aplicarea unei penalizari ce reprezinta contravaloarea sumei de 50% din suma achitata. In functie de disponibilitate, aceste sume (100% sau 50% dupa caz) pot fi reportate pentru un sejur viitor. In cazul in care se opteaza pentru returnarea diferentei de suma, aceasta va fi virata in contul dvs. in termen de maxim 5 zile lucratoare.

În caz de neprezentare in ziua stabilita pentru plecarea in calatorie, sau prezentare imediat dupa inchidere formalitatilor de check-in / imbarcare, penalizarea va fi de 100% din totalul serviciilor solicitate și achitate.

In cazul rezervarilor deja achitate, pentru orice modificare de perioadă sau de nume se va percepe o penalizazare de 10% din valoarea sumei achitate. In orice situatie, modificarea va fi permisa cu pana la cel tarziu 48 de ore inaintea orei stabilite pentru check-in / imbarcare.

Previous
Next
× Contactează-ne prin Whatsapp